[Dutch-chapter] Duurzaam leven, verzoek mee te doen aan een onderzoek

J. Jansz jansz at eshcc.eur.nl
Sun Jan 29 12:02:10 UTC 2017


Dear colleagues, beste collega onderzoekers,

below you will find a request in Dutch by PhD researcher Jan Dirk Fijnheer. Met vriendelijke groet, Jeroen Jansz (DiGRA.nl<http://DiGRA.nl>):


Er is een steeds grotere behoefte om duurzamer te leven en efficiënter met energie om te gaan in het huishouden. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Maar hoe je dit precies doet zonder comfort in te leveren is een uitdaging.

De app Powersaver is ontworpen om je te helpen beter met energie in je huishouden om te gaan. Je wordt uitgedaagd om in 8 weken minimaal 15% energie te besparen op je huidige energieverbruik. Zonder dat je hiervoor nieuwe apparaten hoeft aan te schaffen of veel comfort moet inleveren. Het is de opsomming van kleine maatregelen en aanpassen van eenvoudige gewoonten die deze grote besparing kunnen bewerkstelligen.

Promovendus Jan Dirk Fijnheer van de Universiteit van Utrecht is opzoek naar deelnemers die willen meedoen met Powersaver. Op de site powersaver.sites.uu.nl<https://powersaver.sites.uu.nl> kun je meer informatie vinden over Powersaver en je opgeven via het inschrijfformulier.

Thuis energie besparen: goed voor het milieu én voor je portemonnee!

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mail.digra.org/pipermail/dutch-chapter/attachments/20170129/88cf063c/attachment.html 


More information about the Dutch-chapter mailing list